CONTACT
Tel: 0268/258006, 0268/506604, Fax: 0268/258355, e-Mail: relatiipublice@primaria-ghimbav.ro

 

PLĂTIȚI TAXELE ȘI IMPOZITELE LOCALE
ÎN SIGURANȚĂ ȘI FĂRĂ COMISION

 

VIZUALIZEZI ȘI PLĂTEȘTI DE ORIUNDE TAXELE ȘI IMPOZITELE LOCALE PRIN SIMPLA ACCESARE A SITE-ULUI GHISEUL.RO!

Știați că:

  • Primăria orașului Ghimbav este una dintre cele doar 335 de primării – din totalul de 3070 – înregistrate în sistemul de plată online a taxelor și impozitelor locale ghiseul.ro?
  • Puteți plăti taxele și impozitele locale, chiriile sau amenzile către Serviciul de Taxe și Impozite Locale al Primăriei orașului Ghimbav fără a vă deplasa la ghișee?
  • Puteți plăti datoriile către bugetul local al orașului Ghimbav de oriunde din lume, singura condiție fiind accesul la un calculator conectat la internet necesar accesării site-ului ghiseul.ro?
  • Puteți plăti datoriile către bugetul local al orașului Ghimbav cu un card emis de o bancă din străinatate? Este suficient să bifați pe ghișeul.ro câmpul “Card emis de o bancă din străinătate” din cadrul formularului online “Solicitare date de acces” și să parcurgeți apoi etapele “Validarea Cardului” și “Transmiterea email-ului cu datele de conectare”.
  • Puteți plăti parțial pe ghiseul.ro sumele datorate bugetului local al orașului Ghimbav, având posibilitatea prioritizării valorilor pe care doriți să le achitați? Selectați câmpul cu suma din dreptul taxei și modificați cuantumul. În cazul în care nu doriți să achitați o anumită taxă puteți să inserați ”0” în câmpul sumă din dreptul ei.
  • Nu vi se percepe comision la plata online a impozitelor datorate bugetului local al Primăriei orașului Ghimbav prin ghiseul.ro?
  • Puteți plăti datoriile la bugetul local al orașului Ghimbav www.ghiseul.ro 7 zile din 7 și 24 ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță sau intervenție tehnică asupra sistemului, care se vor anunța pe site?
  • Pentru persoanele juridice este suficient să trimiteți pe e-mail-ul instituției o cerere însoțită de o copie după CUI, număr de telefon, o persoana de contact (asociat unic sau administrator) și puteți plăti taxele și impozitele locale, chiriile sau amenzile către Serviciul de Taxe și Impozite Locale al Primăriei orașului Ghimbav, fără a vă deplasa la ghișee?
  • Pentru persoanele fizice nu trebuie să vă adresați primăriei , completați direct in platforma ghișeul.ro.

 

. .

Primaria Orasului Ghimbav